Eddy Nauwelaerts
meer dan 25 jaar ervaring
in bezettingswerken.

Binnenbezetting

Voor alle werken maak ik enkel gebruik van de beste materialen, voor de bezetting gebruik ik de producten van de fabrikant KNAUF omwille van de goede kwaliteit. Dankzij een samenwerking van 25 jaar kan ik rekenen op een goede ondersteuning van hen en kan ik altijd terecht voor advies indien nodig.

MP75

Voor de bezetting van wanden, plafonds en het aanwerken van ramen gebruiken wij MP75.

MP75 is spuitpleister van het merk Knauf en deze wordt verwerkt met behulp van een machine. De gips (MP75) wordt geleverd in een silo op de werf (of in zakken), deze gips wordt getransporteerd door de silomat naar de spuitmachine. Hierdoor gaat het mengen en wordt de pleister tegen de muren en plafonds gespoten.

Download hier de technische fiche.

Hoeken & latten:

Voordat de muren en plafonds bezet worden, zorgen we ervoor dat door middel van hoeken en latten de muren en plafonds loodrecht worden gezet.  Deze hoeken en latten worden loodrecht gezet met behulp van een waterpas of met de koord gelijk gezet.

Ook gebruiken wij profielen tussen raam en bezetting om het vergemakkelijken van bescherming voor de ramen. Alsook om geen contact te krijgen tussen raam en bezetting om scheurvorming te verminderen.

Knauf MP75
STUCANET

Stucanet is een pleisterdrager bestaande uit gelast gegalvaniseerd traliewerk, meestal in combinatie met golfkarton. De plooibare stucanet platen stimuleren de creativiteit van de architecten en maken een optimale bepleistering mogelijk van gewelven, schuine wanden en andere moeilijke oppervlakken.

Stucanet is de meest betrouwbare oplossing voor het afwerken van uw onderdak of houten constructies.

Download hier de technische fiche.

  • latten worden genageld op de dakconstructie
  • stucanet wordt bevestigd d.m.v.  nieten op de latten (latafstand +/- 35cm)
  • stucanet wordt een 1stemaal gespoten met gips, waarna opgekamd
  • daarna wordt de 2delaag aangebracht die glad wordt afgewerkt
Stucanet
CEMENTBEZETTING

Cementbezetting wordt vooral gebruikt in badkamer, douche en wc.  Dit omdat cementbezetting veel sneller droogt en omdat het tegen vocht kan.

Wij gebruiken Mixem Light (LUP222) van het merk Knauf.

Download hier de technische fiche.

Knauf Mixem Light
Toch nog vragen of ontvang je graag een vrijblijvende offerte voor jouw bezettingswerk?